Vezérigazgatói köszöntő

Szeretettel és tisztelettel köszöntöm Önt minden munkatásam nevében a Domus Group Zrt. honlapján. Társaságunk a magyar gazdaság gyors növekedési potenciállal rendelkező ágazataiba fektet be működőtőkét, így a vállalat több, folyamatosan bővülő üzletággal rendelkezik.

Jelenleg az alábbi portfólióval rendelkezünk:
1. Apartmanok, hostelek és panziók üzemeltetése.
2. Kereskedelem
3. Minőségi, kézműves pékáru forgalmazása.
4. Minőségi kézműves cukrászati termékek értékesítése.
5. Fordítás és tolmácsolás (angol, német, francia, orosz, magyar).
6. Oktatás.

A környezetvédelemben nem fogadunk el kompromisszumot. Ez azt jelenti számunkra, hogy minden ágazatban, ahol jelen vagyunk a fő vezérfonal, ami irányít minket az a környezettudatosság. Ennek jegyében folyamatosan elemezzük a vállalat minden tevékenységét, beleértve a legapróbb részfolyamatokat és mindenhol törekszünk a környezetbarát technológiák használatára. Minden egyes vállalati résztevékenységet újra értelmeztünk, a környezetkárosító anyagokat lecseréltük környezetbarát termékekre és a környezetet terhelő tevékenységeket mindinkább fenntarthatóvá alakítottuk át. Szálláshelyeink és rendezvényközpontjaink Budapest szívében a világörökséghez tartozó Budai Várnegyed közelében találhatóak. Környezetbarát, exkluzív környezet várja a hozzánk érkezőket, akik elsőkézből élvezhetik a lélegzetelállító dunai panorámát.

Nagy örömömre szolgálna, amennyiben Önt és kedves családját is a vendégeink között üdvözölhetnénk.

Erdőháti-Kiss Attila

Vezérigazgató

Domus Group Zrt.

Vezérigazgatói köszöntő

Küldetésünk

Környezetvédelem: A vállalat működésének teljes folyamatában az elsődleges szempontként a környezetvédelem áll. A legalapvetőbb tevékenységeken át (mint a takarítás) a szálláshelyek berendezésén keresztül egészen a felhasznált anyagok és a hulladékkezelésig a fenntarthatóság és a környezettudatosság a fő vezérfonalunk. Minden egyes vállalati résztevékenységet elemeztünk és a környezettudatosság jegyében újra értelmeztünk, a környezetkárosító anyagokat lecseréltük környezetbarát termékekre és a környezetet terhelő tevékenységeket mindinkább fenntarthatóvá alakítottuk át.

Magyar hagyományok: Fontosnak tartjuk, hogy a hozzánk látogató külföldi turisták megismerjék Budapestet és ízelítőt kapjanak a magyar kultúrából, hagyományokból. Minden külföldi vendég, aki nálunk száll meg elégedetten távozzon és vigyen haza valamit Magyarországból!

Családbarát szolgáltatások: Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a családok pihenéséhez hozzájáruljunk, mindehhez kiemelt családbarát környezet biztosításával és családi programok és szolgáltatások nyújtásával járulunk hozzá.

A vendég az első: A vendégek elégedettsége irányítja a mi munkánkat. Folyamatosan figyeljük a vendégek igényeinek időbeli alakulását és azonnal reagálunk rá. Legfontosabb számunkra az, hogy a vendég elégedetten és jó élményekkel távozzon tőlünk.

Tisztaság mellett a minőség: Alapvetőnek tartjuk a helyszínek kiemelt tisztaságának folyamatos szinten tartását. Minden egyes munkatársunk felelősséget vállal a vendégek elégedettségének eléréséért. Ösztönözzük és elvárjuk a személyes felelősségen nyugvó önálló munkavégzést.

Munkatársaink emberek. Támogatjuk a munkahelyi sokszínűséget és a munkatársakban rejlő egyedi ötletek megvalósítását. Rendszeresen egyeztetünk és ösztönözzük munkatársainkat arra, hogy folyamatosan keressék azt, hogy miben lehetünk jobbak. Emellett gondosan ügyelünk a munkájuk és a magánéletük harmonikus egyensúlyára.

Domus Group Zrt.

Küldetésünk