Panzióban szobafoglalás (12.000 Ft/fő)

Tíz szobás panzió várja vendégeit. Az I. kerületben, a Budai Vár közvetlen közelében helyezkedik el a Halászbástya közelében.Különálló privát zárható szobákat kínálunk ezen a szálláshelyen. A konyha, fürdő és WC közösen használható a többi vendéggel. A szobák felszereltsége: TV, franciaágy, minibár, internet, WIFI, szekrények, tárolók. Kilátás a Mátyás Templomra nyílik. A fürdő zuhanyzóval felszerelt. Szappant, tusfürdőt, sampont biztosítunk. A szálláshelyen egyéb kiegészítők is elérhetőek: hajszárító, mosógép, vasaló. A konyha teljesen felszerelt: hűtőszekrény, mosogatógép, sütő, tűzhely, mikrohullámú sütő, kávéfőző, vízforraló, edények, tányérok, poharak, étkészlet és egyéb konyhai kiegészítők. Érkezés: 15.00 után. Távozás: délelőtt 10.00-ig

Panzióban szobafoglalás (12.000 Ft/fő)
Konyha

Konyha

A konyha teljesen felszerelt: hűtőszekrény, mosogatógép, sütő, tűzhely, mikrohullámú sütő, kávéfőző, vízforraló, edények, tányérok, poharak, étkészlet és egyéb konyhai kiegészítők.

Fürdöszoba

A fürdő zuhanyzóval felszerelt. Szappant, tusfürdőt, sampont biztosítunk. A szálláshelyen egyéb kiegészítők is elérhetőek: hajszárító, mosógép, vasaló.

Fürdöszoba